Eurodesk Halloween

Posljednja aktivnost Time to move kampanje u Udruzi IKS bilo je održavanje Eurdoesk Halloween večeri. Time to move je kampanja Eurodesk mreže i održava se tijekom cijelog listopada diljem Europe. Već treću godinu za redom u Udruzi IKS organizirali smo Halloween proslavu s mnoštvom zanimljivih aktivnosti u programu.U strašno uređenom prostoru sudionici su mogli osmisliti svoje maske, ukrasiti bundeve, zaigrati društvene igre i pogledati strašne filmove. Održano je i predstavljanje Erasmus+ programa i prilika za mlade u EU nakon kojeg je uslijedio kviz o mobilnosti. Najuspješniji su osvojili nagrade, a imali smo i nagradu za najbolju masku večeri. Na kraju su se svi okušali u karaokama i zabavljali se dijeleći iskustva i priče o svojim putovanjima.

Udruga IKS se 2016. godine pridružila Eurodesk mreži, organizacijama diljem Europe koje se bave informiranjem mladih o mogućnostima za putovanje i učenje. Ako želiš više saznati o Eurodesku, pronaći najbližeg multiplikatora ili raspitati se koje ti prilike nudi EU, provjeri novu Eurodesk stranicu.

Udruga IKS kao Eurodeskov multiplikator sudjeluje u radu europske Eurodesk mreže koja informira mlade o mogućnostima za mobilnost, europskim programima i natječajima. Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge IKS.