DAN ŽENA U PETRINJI

Boli me glava od tulumarenja povodom Dana žena, slabo mi je i malo sam sva usporena danas ali… Kad se sjetim kako nam je bilo dobro jučer odmah se nasmijem! I opet bih danas tako! 🙂

Ekipa iz IKSovog kluba mladih je jučer ujutro anketirala ljude na placu pa su ih pitali da li slave Dan žena, kako je bilo ranije, da li sada žene ravnopravne s muškarcima itd… Zanimljivo je bilo da su se rijetki mogli sjetiti neke petrinjske ulice koja ja ime dobila po nekoj ženi. Naravno, sve se to snimilo video kamerom, montiralo i prikazalo već uvečer.

Od 17 sati je u IKSu bilo besplatno uljepšavanje, pilo se kuhano vino i pjevalo. Ovom se prigodom još jednom zahvaljujemo šminkericama Tonkici i Matei koje su predstavljale proizvode tvrtke «Oriflame», kao i brzim frizerkama Dadi i Gogi iz frizerskog salona «Family».

Od 20 h smo se zaputili u cafe bar Passage gdje nam se pridružio velik broj žena. Nije bilo prazne stolice! Na početku večeri je prikazan film o Danu žena koji napravio klub mladi a nakon toga je nastupio Hrabri Mišo, student koji je hrabro kročio pred sve one žene i zabavljao ih svojom pričom 10-tak minuta! Bravo Mišo, pionir si stand-up komedije u Petrinji!
Nakon toga su gošće mogle vidjeti (i čuti!) iznenađenje večeri, bend “Dobre djevojke”. Nastup su započele himnom, poznatom pjesmom Dobre djevojke, one idu u raj baš sve. Loše djevojke idu kud god zažele… Kad su zvuci Terezine harmonike otopili i ono malo srama što nam je ostalo – svi smo pjevali. Smjenjivale su se žena za mikrofonom, plesale smo, vrištale, smijale se…
Ukratko, fakat smo se dobro zabavljale! Komadić dobre atmosfere može pogledati u našem FOTO ALBUMU s Dana žena.