Budi cool – volontiraj u OŠ Sunja

U utorak 31. listopada 2017. u OŠ Sunja održali smo dvije lutkarske predstave za učenike trećih i četvrtih razreda škole. Pred ukupno 76 učenika s njihovim učiteljicama naši volonteri izveli su predstavu “Budi cool – volontiraj”.

U pripremi i izvedbama predstave sudjelovali su volonteri Petra Božurić, Daniel Barukčić, Simbad Hadžić, Antonija Kihalić i Estela Toporan te naša voditeljica LVC-a Barbara Kositer. Osim predstave u kojoj su učenici uživali, održali smo i kratku radionicu na temu volonterstva. Učenici su u grupama od predloženih aktivnosti na šarenim paprićima trebali odabrati što bi bilo, a što ne volontiranje. Tako su uz pomoć volontera imali priliku zabaviti se i naučiti nešto novo.

Nakon predstave i radionice učenici su se imali prilike okušati i kao lutkari, naravno sve pod budnim okom volontera i učiteljica.

Nakon poučnih i zabavnih aktivnosti s učenicima, održan je i partnerski sastanak s osobljem osnovne škole Sunja gdje su dogovoreni termini za sljedeće aktivnosti u projektu. Veslimo se nastavku suradnje s OŠ Sunja!

Projekt „Moja škola – zajednica sa srcem“ sufinanciran je od Europske unije kroz Europski socijalni fond u iznosu od 1.199.125,37 kuna. Nositelj projekta je Udruga IKS.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost udruge IKS.