Božićne radionice u Udruzi IKS

U subotu 17.12. održana je božićna radionica za djecu. U Građanskom centru u 10 sati ujutro okupili su se lokalni volonteri, volonteri Europske volonterske službe i naravno, najvažniji sudionici – mališani spremni za zabavu!

Volonteri koji su sudjelovali u ovoj radionici bili su Ivana Genc, Bojan Juzbašić, Alina Davtyan, Amrei Hatzler, Iuliia Pankrateva, David Fernandeza, Deniz Yoldas, Tamara Jovičić i Barbara Kositer, za glazbenu pratnju pobrinuo se Danijel Kolarec s kojim su djeca zapjevala “Pahuljice padajte” i “Zvončiće”.

Svi volonteri osmisli su neke od aktivnosti i učinili ovu trosatnu radionicu veoma zanimljivom.

Uz pjesmu i smijeh, uveličali su blagdan nadolazećeg Božića. Djeca i volonteri izradili su ukrase za bor, okitili jelku, izradili svijećnjake i odigrali niz malih kreativnih igara kako bi svi zajedno poslali poruku prijateljstva, tolerancije, ljubavi i mira.

Na radionici se okupilo deset mališana u dobi između 5 i 12 godina koji su veselim božićnim pjesmama dozvali svima poznatog krokodila Dinu u božićnom izdanju koji im je donio male poklone.

Uvijek nam je drago družiti se s našim mališanima i veselimo se njihovom odazivu na naše aktivnosti!

Ovaj članak dio je projekta “Puppet theatre – A fair play” financiranog od Europske Unije kroz program Eramsus+ Ključna aktivnost 1 (KA1) – obrazovna mobilnost pojedinaca; mobilnost pojedinaca u području mladih.

logo-erasmusplus-700

Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU) javna je ustanova koja provodi i promovira programe Europske unije i druge međunarodne programe u području znanosti, obrazovanja, osposobljavanja, i mladih.

agencija-mobilnost-logo